Powered by Blogger.

Welcome to Our Music Portfolio !

Welcome to Our Music Portfolio !

29.3.16

Tag:

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΡΔΗ

ΤΑ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ

Με το δικό τους τρόπο αποχαιρέτησαν τον Αντώνη Βαρδή οι επώνυμοι της ελληνικής showbiz.
 Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης και ερμηνευτής έχασε τα ξημερώματα της Τρίτης τη ζωή του σε ηλικία 66 χρόνων.
 Ο θάνατός του σκόρπισε τη θλίψη στα αγαπημένα του άτομα, την σύντροφό του και τα παιδιά του, αλλά και τους διάσημους φίλους του, που τον αποχαιρέτησαν μέσα από τα social media.



Ο Αντώνης Ρέμος γράφει στο twitter: “Αν ρωτήσεις πως περνάω θα σου πω δυο ψέματα, ένα πως δεν σ\' αγαπώ , κι ενα πως σε ξέχασα. Καλό ταξίδι Αντώνη μου...”

Ο Νίκος Βέρτης ανέβασε μια φωτογραφία στο Facebook από κοινή τους εμφάνιση στη σκηνή και έγραψε: “Καλό ταξίδι Αντώνη... Σ' αγάπησα πολύ σαν καλλιτέχνη μα πιο πολύ σαν άνθρωπο... Θα μου λείψουν πολύ τα αστεία σου, οι μελωδίες σου με χαρακτήρα που αφήνουν την απόλυτη σφραγίδα σου, μα πιο πολύ τα ξενύχτια μας με τις αφηγήσεις σου, που με προετοίμαζες ψυχολογικά πριν μπω να τραγουδήσω στο δωματιάκι. Σ\' ευχαριστούμε για όλες τις μαγικές μελωδίες που έχεις γράψει... Θα σε τραγουδάω πάντα”.

Ο Χάρης Βαρθακούρης έγραψε στο προφίλ του στο Facebook: “Σήμερα πενθεί η μουσική. Κιθαρισταράς, συνθεταράς, τραγουδισταράς, απίστευτο χιούμορ, ταλέντο από \'δω μέχρι τον ήλιο και πάλι πίσω. Συνθέτης με ΤΕΡΑΣΤΙΟ στίγμα και μουσική ταυτότητα, συνθέτης που όταν ακούς τραγούδι του μπορείς αμέσως να καταλάβεις ότι ειναι δικό του... Κι αν τύχει και ΔΕΝ είναι δικό του, λες αυτό το τραγούδι Βαρδίζει! Σπουδαίο πράγμα αυτό και πάρα πολύ δύσκολο. Ελάχιστοι το έχουν καταφέρει. Πέραν του οτι τον γνώριζα από μικρό παιδί επειδή συνεργαζόταν χρόνια ολόκληρα με το πατέρα μου, είχα την τύχη, μεγαλώνοντας πια, να συνεργαστώ μαζί του και δισκογραφικά και στην πίστα, το χειμώνα του 2000-2001. Θυμάμαι με πολλή αγάπη και νοσταλγία εκείνη την περίοδο. Θα μπορούσα να γράψω πολλές ιστορίες, αλλά οι περισσότερες είναι ακατάλληλες και άλλες χάνουν στο γραπτό λόγο και θέλουν αναπαράσταση... Είναι όλες καλές όμως, πιστέψτε με
 Θέλω να ευχηθω και μέσα από\'δω τα θερμότατα συλλυπητήριά μου στο Γιάννη και την Καλλιστώ...
 Καλό ταξίδι Αντώνη Βαρδή”.

Συγκινημένος ο Χρήστος Δάντης γράφει: “Η Μουσική δε θα ήταν έτσι αν δεν υπήρχες... Ευχαριστούμε για τις μοναδικές μελωδίες, τις συγκοπές, τα σχήματα και τις πρωτάκουστες για την εποχή τους πολυφωνίες. Για τις ενορχηστρώσεις και τον ήχο σου. Τέτοιες παρεμβάσεις στη Μουσική δεν ξεχνιούνται ποτέ. Δεν πέθανες τεράστιε Αντώνη Βαρδή, μόνο κοιμάσαι κάπου ήσυχος μακριά απ τη μονοτονία του πεζού λόγου. Η σελίδα μου σήμερα είναι αφιερωμένη σε σένα και το έργο σου...”

Η Έλενα Παπαρίζου ανέβασε μια φωτογραφία του Αντώνη Βαρδή και έγραψε: “Όλα μια συνέχεια. Ως επί της γης και εν ουρανώ. Συνέχισε και εκεί να τραγουδάς.Το ακροατήριο σου διευρύνεται! Καλή περιοδεία στους ουρανούς... Έλενα”.

Με μια κοινή φωτογραφία αποχαιρέτησε τον Αντώνη Βαρδή και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Το δικό του μήνυμα έστειλε στον Αντώνη Βαρδή μέσα από το Instagram και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

“Κλαίει κι ο Θεός σήμερα! ΑΝΤΙΟ φίλε μου”, έγραψε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Ο Μύρωνας Στρατής γράφει: “Από Έλληνες συνθέτες/τραγουδιστές ήσουν βασικός παίχτης στη dream team μου. Πόσο απρόβλεπτο ταξίδι η ζωή, δεν θα σε ξεχάσω Αντώνη Βαρδή”.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη έγραψε: “Η μουσική μας οικογένεια χάνει ένα πολύτιμο μέλος της με την απώλεια του Αντώνη Βαρδή. Ταυτόχρονα χάνεται ένας άνθρωπος σπάνιας ευγένειας”.

Την ίδια στιγμή και νεώτεροι καλλιτέχνες, όπως ο Stan έγραψαν για το θάνατό του: “Σήμερα η μουσική στην Ελλάδα είναι φτωχότερη από ποτέ. Κανείς σαν εσένα, κανείς! Σ' αγαπούσα χωρίς να σε ξέρω και θα σ' αγαπώ για πάντα. Καλό ταξίδι”

“Τεράστια θλίψη. Τον θαύμαζα, τον γνώρισα, τον αγάπησα!Τα θερμά μου συλλυπητήρια στον Αντώνη Βαρδή και την οικογένειά του”, γράφει ο Θάνος Καλλίρης.


Η Ρούλα Κορομηλά έγραψε για τον Αντώνη Βαρδή: "Η μουσική μας οικογένεια χάνει ένα πολύτιμο μέλος της με την απώλεια του Αντώνη Βαρδή. Ταυτόχρονα χάνεται ένας άνθρωπος σπάνιας ευγένειας. Σέβομαι τους νεκρούς και όταν ακόμη ειναι ζωντανοί. Ένα έργο τέχνης ποτε δεν τελειώνει."
 

Τον «φίλο και σύντροφο των πρώτων ευτυχισμένων στιγμών στη δουλειά και στη ζωή» αποχαιρέτισε ο Γιώργος Νταλάρας σε ανάρτηση στο Facebook, την οποία μάλιστα συνόδευσε με μια παλιά κοινή τους φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται επίσης η Χαρούλα Αλεξίου και η Άννα Βίσση. « Μόνο καλά έχω να θυμάμαι. Ένα λαϊκό παιδί με σπάνιο ταλέντο που δεν του χαρίστηκε ποτέ τίποτα. Όλα τα κέρδισε με σκληρή δουλειά, προσωπικό κόπο, ακόμα και τη ζωή του. Ένας άνθρωπος αφοσιωμένος στην μουσική, στα παιδιά του, στους δικούς του ανθρώπους, στους φίλους του. Χάρισε στον κόσμο καταπληκτικά τραγούδια που θα ζουν στις καρδιές μας. Πέρα απ' τα τραγούδια του, όσοι είναι μουσικοί και γνωρίζουν, ξέρουν ότι είναι μοναδικός μουσικός με πηγαίο ταλέντο [...]. Άνθρωπος γενναιόδωρος και γενναίος, χαριτωμένος, με σπάνιο χιούμορ, με θάρρος, με αξιοπρέπεια, με λεβεντιά...
Βιάστηκες βρε Αντώνη!».

O Γιάννης Κότσιρας έγραψε «Αγαπάμε τους ανθρώπους που μας έκαναν να τραγουδήσουμε, να σκεφτούμε και να τσατιστούμε. Καλό ταξίδι Αντώνη».

«Η μουσική μας οικογένεια χάνει ένα πολύτιμο μέλος της με την απώλεια του Αντώνη Βαρδή. Ταυτόχρονα χάνεται ένας άνθρωπος σπάνιας ευγένειας», έγραψε η Ελευθερία Αρβανιτάκη.
«Σήμερα πενθεί η μουσική. Κιθαρισταράς, συνθεταράς, τραγουδισταράς, απίστευτο χιούμορ, ταλέντο από'δω μέχρι τον ήλιο και πάλι πίσω. Συνθέτης με ΤΕΡΑΣΤΙΟ στίγμα και μουσική ταυτότητα, συνθέτης που όταν ακούς τραγούδι του μπορείς αμέσως να καταλάβεις ότι ειναι δικό του... Κι αν τύχει και ΔΕΝ είναι δικό του, λες "αυτό το τραγούδι Βαρδίζει"! Σπουδαίο πράγμα αυτό και πάρα πολύ δύσκολο.

Μια μαύρη φωτογραφία επέλεξε να αναρτήσει στον «τοίχο» της η τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου, στενή φίλη του συνθέτη, με τη βοήθεια του οποίου είχε κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο του τραγουδιού, ενώ ο Αντώνης Ρέμος συνόδευσε την ευχή του με τους στίχους ενός από τα πλέον γνωστά τραγούδια του εκλιπόντος: «Αν ρωτήσεις πώς περνάω θα σου πω δυο ψέματα, ένα πως δεν σ' αγαπάω και ένα πως σε ξέχασα. Καλό ταξίδι Αντώνη μου... », έγραψε στο Twitter ο τραγουδιστής.

About John Tsipas

John Tsipas is the editor and founder of 1001Best Music. Gold Life (Gaia Group), 1001Archives. He is a blogger, author, independent writing and editing professional, strategist manager and speaker. He was for 20 years Indivitual Marketing Manager and Sales Manager in Greek market and now he is Self employed consultant and work with companies and executives to optimize their online personal and company presence and brand with digital and social media marketing.

0 comments:

Post a Comment